Liptovský Mikuáš
  Úvod   /   Samospráva   /   Tlačové správy
Naša turistická mapa je najkrajšia na Slovensku

Naša turistická mapa je najkrajšia na Slovensku

  11.04.2024   |   Tlačové správy

Naša turistická mapa je najkrajšia na Slovensku, ďakujeme Informačnému centru mesta Liptovský Mikuláš. V súťaži Najkrajšia kniha a propagačný materiál za rok 2023 získala prvenstvo práve naša Turistická mapa Liptovský Mikuláš – Mesto medzi horami. Titul na 17. ročníku súťaže udelil Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov v Banskej Bystrici. 

Pestré, prehľadné, informačne a graficky kvalitne koncipované dielo vydalo v júni minulého roka mestské Informačné centrum. Mapa ponúka prehľad všetkých turistických atraktivít mesta s opisom a fotografiami. Zahŕňa zaujímavosti v historickom centre, v lesoparku, v akvaparku či v okolí Areálu vodného slalomu. Obsahuje tiež prehľad balíkov pre návštevníkov, pri každej prezentovanej lokalite a produkte je QR kód, ktorý odkazuje na web www.visitliptovskymikulas.sk, kde sa nachádzajú komplexné informácie.
Víťazný materiál vydalo Informačné centrum mesta Liptovský Mikuláš v slovenčine, poľštine a angličtine v náklade 20 tisíc kusov. V tomto roku pripravuje reedíciu mapy.